Gratis avondprogramma bij Princess Hotel Victoria


Boek nu uw meerdaagse vergadering bij Princess Hotel Victoria en ontvang een gratis avondactiviteit voor uw gehele gezelschap. U heeft de keuze uit de volgende avondprogramma’s:

 

Kookworkshop – Wie is de chef?

Wij hebben verschillende menu’s van eenvoudig tot top niveau. Voor gezelschappen tot 20 personen kunnen wij voor u een Master Class organiseren, waarbij een ieder de chef is!
Het is ook mogelijk om de kookworkshop uit te breiden met een wijnproeverij. De medewerkers van Restaurant Smaakmakers laat u kennis maken met een aantal mooie wijnen en geeft u uitleg over deze wijnen. U leert ook de juiste wijn te kiezen bij uw gerechten.


Engelse Pubavond

De presentator heet u hartelijk welkom in onze bar. Aan elke tafel worden antwoordkastjes uitgedeeld en de pubquiz gaat van start! De presentator stelt de vragen en elk team antwoordt via een interactief stemkastje.

Test uw kennis in diverse quizrondes

Uw kennis wordt op verschillende onderwerpen getoetst: sport, muziek, film, politiek, geschiedenis en nog veel meer. Doordat de antwoordkastjes in constante verbinding staan met het scoresysteem kunnen regelmatig real-time tussenstanden getoond worden. Geen suffe formuliertjes aankruisen en aan het eind horen hoe er gescoord is, maar constante spanning doordat je de concurrenten in ziet lopen en teams van positie ziet verwisselen.

Bowlen

Naast de quiz kunt u ook gedurende de avond gebruik maken van de bowlingbanen in de bar.

Lees meer over Princess Hotel Victoria.

 

Actievoorwaarden:

  • Reserveringen zijn uitsluitend op basis van beschikbaarheid.
  • Geldig bij boekingen die in de maanden februari en maart 2016 gemaakt worden.
  • Geldig voor reserveringen die plaatsvinden uiterlijk 31 maart 2016.
  • Geldig vanaf een 24-uurs arrangement.
  • Niet geldig op reeds geplaatste optionele en/of definitieve reserveringen.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

U kunt contact opnemen met onze Booking Office om de mogelijkheden te bespreken. Zij denken graag met u mee om uw bijeenkomst succesvol te maken!