De beste opleider van Nederland


Op 10 december worden de Beste Opleiders van Nederland bekend gemaakt in Princess Hotel Amersfoort. Alle in Nederland gevestigde personeelsopleiders en trainingsinstituten komen in aanmerking voor de prestigieuze prijs!

Hebben uw cursisten hun stem al uitgebracht?

De titel Beste Opleider van Nederland is een publieksprijs, die opleiders enkel kunnen ontvangen op basis van de beoordeling van cursisten. Tijdens de feestelijke uitreiking mogen de best gewaardeerde grote opleider (meer dan 150 cursisten per maand) en kleine opleider (maximaal 150 cursisten per maand) de titel in ontvangst nemen. Daarnaast worden de awards in 12 categorieën uitgereikt, waaronder Persoonlijke ontwikkeling, Taal, Sales & Marketing, HR en Zorg & Verzorging.

Aanmelden?

Als u zich hier aanmeldt, wordt u direct op de hoogte gehouden van het laatste nieuws omtrent de verkiezing. Bovendien ontvangt u direct tips om meer reviews te verzamelen in de laatste maand voor de verkiezing. Ook als u zich niet aanmeldt, maar wel reviews van cursisten heeft gepubliceerd op Springest het afgelopen jaar, dingt u mee naar de prijs.

Alle reviews tellen mee!

Alle reviews die tot en met 30 november binnenkomen op Springest, tellen mee.

Wilt u weten of uw reviews meetellen voor de verkiezing? Bekijk de voorwaarden.

Nieuw: Beste Trainer van Nederland

Ook uw trainers maken kans op een award! Heeft u uw trainers al een eigen profiel gegeven op Springest? De trainer met de beste beoordelingen ontvangt dit jaar voor de eerste keer de titel ‘Beste Trainer van Nederland’.

Extra prijs: Princess Trainingsinnovatie Award

Hoe kan een locatie meerwaarde toevoegen aan een training, met als doel de algemene eindbeoordeling van de cursist te verhogen? Gaat u op een innovatie manier om met uw trainingslocatie of heeft u een trainingsconcept in gedachten? Meld uw training of concept voor 30 november 2015 aan via award@springest.com.

Vermeld de naam en het doel van training, hoe de ideale locatie eruit zou zien en op welke manier u deze zou benutten voor een optimale trainingservaring.

De opleider met het origineelste concept ontvangt niet alleen de Princess Trainingsinnovatie Award, maar ook een geheel verzorgde uitvoering van de training in een van de locaties van Princess Hotel Collection.

Bekijk alle details van de awards op www.opleidervanhetjaar.nl.

Hulp nodig bij het verzamelen van reviews?

Meldt u hier aan en ontvang tips.

Veel succes en hopelijk tot 10 december! Houd uw inbox in de gaten voor de uitnodiging!