Collectiviteitskorting


U bent gewend dat uw medewerkers collectiviteitskorting krijgen op zorg- en/of schadeverzekeringen. Hiermee probeert u zich te onderscheiden op het gebied van betrokkenheid en loyaliteit. Verzekeringen zijn noodzaak, maar worden niet altijd geassocieerd met fun en luxe.

Het binnenlands toerisme groeit en Nederlanders kiezen er steeds vaker voor om zijn of haar (korte) vakantie binnen Nederland te vieren. Heerlijk fietsen op de prachtige Veluwe of met het hele gezin een sloepje huren in combinatie met een hotelovernachting; het wordt steeds laagdrempeliger en beter bereikbaar voor iedereen.

Princess Hotel Collection lanceert als eerste hotelketen van Nederland nu ook collectiviteitskortingen op hotelarrangementen. Zit uw medewerker er even doorheen of gunt u uw medewerker een weekend weg in een luxe hotel? Wilt u uw medewerker belonen voor zijn of haar loyaliteit? Neem dan direct contact met ons op middels het contactformulier; wij maken graag een voorstel voor u!

Wij garanderen al de laagste prijs op onze eigen website, wij bieden u nu echter de mogelijkheid om uw medewerker nog meer voordeel te bieden door middel van collectiviteitskortingen. Deze korting wordt opgebouwd aan de hand van het aantal medewerkers wat u in dienst heeft en kan oplopen op tot € 40,00 per arrangement.

Princess Hotel Collection neemt het gehele boekingsproces uit handen door een webpagina voor u in te richten, inclusief logo en eigen tekst. Uw medewerkers krijgen middels een unieke code toegang tot dit portal waarbij zij een ruime keuze krijgen uit diverse arrangementen in diverse hotels. Dit geheel wordt door onze professionele medewerkers voor u ingericht en is voor u als werkgever geheel kosteloos!

De voordelen:

  • Unieke collectiviteitskorting op hotelarrangementen
  • Geweldige manier om u te onderscheiden
  • Beloon uw medewerkers
  • Eigen omgeving met logo en unieke toegangscode
  • Geheel kosteloos